Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 - Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 Teliko / Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 - Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 Teliko / Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο παναιτωλικοσ (γιάννης ματζουράκης): Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. 90' γκολ για τον πασ!

Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Panaitwlikos Pas Giannina 1 0 Ka8arise O Argkoys Sportime Gr
Panaitwlikos Pas Giannina 1 0 Ka8arise O Argkoys Sportime Gr from www.sportime.gr
Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (90. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Τα έβαλαν κάτω διοίκηση και γιαννίκης. Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης): Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα:

1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Ανακοίνωση για το μέλλον του γιαννίκη! Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Τα έβαλαν κάτω διοίκηση και γιαννίκης. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Σέντρα στο ματς και τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τον «αγιαξ της ηπείρου» να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης): Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας.

Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης): Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Δεν γνωρίζετε καν που πέφτουν οι ζωσιμάδες. Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (89′ σκόνδρας), μιχαήλ, γιάκος (59′ μαμπουλού), τζημόπουλος, κόντε, ζάιρο, ναδάλες. 90' γκολ για τον πασ!

Pas Giannina Panaitwlikos 0 1 Hls Novasports
Pas Giannina Panaitwlikos 0 1 Hls Novasports from www.novasports.gr
Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο παναιτωλικοσ (γιάννης ματζουράκης): Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Σε αυτό το διάστημα απείλησε στο 5′ με το τακουνάκι του λεό, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν νευρικοί. Σέντρα στο ματς και τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τον «αγιαξ της ηπείρου» να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. 90' γκολ για τον πασ! Ο πασ μπηκε καλα, ο παναιτωλικοσ κυριαρχησε μετα το 10′. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο.

Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό.

Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (90. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Τα έβαλαν κάτω διοίκηση και γιαννίκης. 90' γκολ για τον πασ! Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (89′ σκόνδρας), μιχαήλ, γιάκος (59′ μαμπουλού), τζημόπουλος, κόντε, ζάιρο, ναδάλες. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται.

Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Δεν γνωρίζετε καν που πέφτουν οι ζωσιμάδες. Σέντρα στο ματς και τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τον «αγιαξ της ηπείρου» να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία!

Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Karga Tyxeroi Oi Hpeirwtes Super Sport Fm H Koryfaia Pagkypria A8lhtikh Syxnothta Ths Kyproy
Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Karga Tyxeroi Oi Hpeirwtes Super Sport Fm H Koryfaia Pagkypria A8lhtikh Syxnothta Ths Kyproy from www.sport-fm.com.cy
Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (90. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Δεν γνωρίζετε καν που πέφτουν οι ζωσιμάδες. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. 90' γκολ για τον πασ! Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Ανακοίνωση για το μέλλον του γιαννίκη! Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (90 παναιτωλικοσ. Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης):

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama